Yattara adeta kimlik değiştirdi

Şenol Güneş'in takım kaptanlığı için görev verdiği Yattara adeta kimlik değiştirdi.

  İdmanlardaki performansı ve hırsıyla takım arkadaşlarına ö ; rnek olan yıldız futbolcu , saha dışındaki tavırlarıyla da dikkat ç ; ekti .

Şenol Gü ; neş ' in kaptanlığa getirdiği Yattara işbaşında! Kendisine duyulan gü ; veni boşa ç ; ıkarmayacağını kaydeden Gineli oyuncu , Davraz ' da adeta kimlik değiştirdi . Performansı ve hırsıyla arkadaşlarına ö ; rnek olan yıldız futbolcu , saha dışındaki tavırlarıyla da dikkat ç ; ekiyor . Daha ö ; nceki kamplarda takımın en eğlenceli ismi olan ve arkadaşlarına yaptığı şakalarla hatırlanan Yattara ' nın kaptanlık pazubandını takmasının ardından olgun tavırlar sergilemeye başlaması gö ; zlerden kaç ; mıyor .

Cale ve Onur sakatlandı
Ö ; te yandan sabah yapılan koşu idmanında futbolcular yorgun dü ; ştü ; . Sezer , Murat ve Serkan ' ın ç ; alışmaya devam etmesi teknik heyeti memnun etti . Akşam idmanında ise hafif sakatlıklar geç ; iren Cale ile Onur ç ; alışmayı yarıda bıraktı . İki futbolcunun da endişe edilecek durumlarının olmadığı aç ; ıklandı .

İdman alanının yakınına kurulan mini havuzda dinlenen futbolcular kimi zaman soğuk iç ; eceklerle serinliyor , kimi zaman da meyve ziyafetine ortak oluyor .

Gü ; ndü ; z ç ; alışmasının ardından taraftarlar yine takıma yakın ilgi gö ; sterdi . Hatta ailece gelenler oldu . Miniklerin formalı olması Gü ; neş ' i ç ; ok mutlu etti . Ailenin getirdiği tatlılar afiyetle yendi .

Trabzonspor ' da sportif direktö ; r olarak gö ; reve başlayan , ancak şu gü ; nlerde Şenol Gü ; neş ' in saha iç ; indeki en bü ; yü ; k yardımcılarından olan Ü ; nal Karaman ' ın 45 ' inci yaş gü ; nü ; kampta kutlandı .

Fanatik