İbrahim Öztürk'ü Şampiyonlar Ligi Heyecanı Sardı

Bursaspor'un tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk, Şampiyonlar Ligi arenasına çıkacakları için heyecanlı olduklarını ifade ederek, "Bu heyecanı atlatıp en iyi skorları elde edebilmek için mücadele edeceğiz" dedi

  Bursaspor ' un tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk , Şampiyonlar Ligi arenasına çıkacakları için heyecanlı olduklarını ifade ederek , " Bu heyecanı atlatıp en iyi skorları elde edebilmek için mücadele edeceğiz " dedi .
Dayanıklılık testi sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İbrahim , " Sezonu hayırlısı ile açtık . Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor . Çünkü bu sene bir kategori daha fazla oynayacağız . Şampiyonlar Ligi çok ciddi bir yer . Çok iyi hazırlanıp daha iyi motive olmamız gerekiyor . Biz arkadaşlık bütünü ile çalışarak buralara geldik . Bundan sonra yeni gelen arkadaşlar ile uyum sürecini atlatıp en kısa zamanda en iyi Bursaspor ' u izletmek için yeni sezona başlayacağız " diye konuştu .

" ŞAMPİYONLAR LİGİ DEV BİR ARENA "
Şampiyonlar Ligi ' nin dev bir arena olduğunun altını çizen İbrahim , " Bir kez oynayan , tekrar oynayacağı için heyecanlanıyordur . Herkesin gözü orada . Bizde herkes gibi heyecanlıyız . Sahaya çıktığımızda ilk heyecanı atlatıp , daha iyi skorlar elde edebilmek için mücadele edeceğiz " şeklinde konuştu .
Gelecek sezon için hedefleri açıklayan Öztürk , " Biz geçen sene Avrupa kupalarına katılmak için yola çıktık ve şampiyon olduk . Önümüzdeki sezon en kötü ilk 3 içinde olup , Avrupa kupalarında elimizden geleni yapacağız " ifadelerini kullandı .

" TARAFTARIMIZ BİZDEN DAHA ÇOK HEYECANLANDI "
Taraftardan övgüyle bahseden İbrahim , " Taraftarımız bizim 12 . adamımız . İç sahada , deplasmanda bizi hiç yalnız bırakmadılar . Son haftalarda herkes bizden heyecan beklerken , taraftarımız bizden daha çok heyecanlandı . Bundan sonra her zaman olduğu gibi onların desteğini arkamızda görmek istiyoruz " şeklinde görüş belirtti .
Formayı kapmak için mücadele edeceğini dile getiren Öztürk , " Geçen sene burnum kırıldı . Oynayanlar formanın hakkını layıkıyla yerine getirdi . Bu sene forma kısmet . Forma şansı herkes için eşit . Bende sonuna kadar mücadele vereceğim " şeklinde konuştu .

BURSASPOR LAK-TAK TESTİNDEN GEÇTİ
Öte yandan Bursasporlu futbolcular dayanıklılık testinden geçti . Sabah 07 . 30 ' da Bursaspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği ' nin Ertuğrulkent ' deki sahasında düzenlenen teste futbolcular gruplar halinde geldi . Hacettepe Ünversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojileri Yüksekokulu Yardımcı Doçent Doktor Tahir Hazır başkanlığındaki heyet yeşil-beyazlı oyuncuları teste tabi tuttu . Test sırasında Yardımcı Antrenörler Ersel Uzgur ve İbrahim Bakır futbolculara eşlik etti .