Bordo - Mavililer'in umudu Yattara

Yeni sezonda kötü günleri unutturacağım diyerek Trabzonspor'a gönül veren taraftarlara umut saçan Yattara iddialı konuştu.

  Geç ; tiğimiz sezon yaşadığı bü ; yü ; k sakatlık problemi sebebiyle sezonu neredeyse hiç ; oynayamadan kapatan İbrahima Yattara , 2010-2011 periyodunu kariyerinin en ö ; nemli dö ; nemlerinden biri olarak kabul ediyor . Teknik direktö ; r Şenol Gü ; neş ' in takımdaki diğer oyuncuların da fikrini alarak kaptanlık gö ; revine getirdiği ve yine 61 numarayı emanet ettiği Gineli futbolcu , bu jestle ayrı bir moral buldu .

Artık antrenmanlarda ve diğer boş vakitlerde kaptanlığın getirdiği sorumluluğa uygun davranmak iç ; in elinden geleni yapan Bordo-Mavililer ' in yıldızını iyi bir dö ; nü ; ş yapması halinde herkes sezonun en bü ; yü ; k transferi olarak kabul ediyor .

İdmanlarda coşuyor

İdmanlardaki istekli tavrıyla da hocası Şenol Gü ; neş ' i haksız ç ; ıkarmayacağının ilk sinyallerini veren Yattara , ö ; zellikle kendisine gü ; venenleri mahcup etmeme konusunun altını ç ; iziyor . Trabzonspor ' un artık ailesinden bir parç ; a olduğunu sö ; yleyen kaptan , &ldquo ; Geç ; en sezon hayatımın en kö ; tü ; gü ; nlerini yaşadım .

Futboldan uzak kalmak , ne zaman tamamen dü ; zeleceğini bilmemek ve takımını televizyondan izlemek bü ; yü ; k sıkıntı . O nedenle kendime hep iyi baktım , şimdi ç ; ok iyiyim . Amacım yeni sezonda Trabzonspor ' a benden beklenen o katkıyı yapıp kö ; tü ; gü ; nleri hem unutmak hem de unutturmak&rdquo ; ifadelerini kullandı .

Fanatik