Fenerbahçe Young Boys Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında karşılaşacağı Young Boys maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra futbolcular dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından oyuncular 2 gruba ayrıldı. Bir grup dar alanda çift kale maç yaparken, diğer grup kondisyoner Alper Aşçı ile dayanıklılık çalışması yaptı. Grupların dönüşümlü yaptığı bu çalışmalarla antrenman sona erdi.
Sakatlıkları süren İlhan, Mehmet Topuz, Volkan Demirel ve Uğur Boral antrenmana katılmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Güiza ve Caner, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Uruguay Milli Takımı'nda görev aldığı sırada iç bağlarında oluşan yırtık nedeniyle ağrıları bulunan ve yavaş yavaş arkadaşlarının temposuna çıkan Lugano, çift kale ve top kapma hariç diğer çalışmalarda yer aldı.
Sarı-lacivertli takım, 1 Ağustos Pazar günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve saat 18.00'de başlayacak basına açık antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.