Shop&miles Turgutreis Cup, Turgutreis-didim Parkuru İle Start Aldı

Bu yıl 10

Bu yıl 10. yılını kutlayan Shop&Miles Card'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen, Türk yelken camiasının heyecanla beklenen yarışlarından Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, Turgutreis-Didim etabı ile başladı.
D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in büyük desteğiyle 30 - 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek olan Shop&Miles Turgutreis Cup'ın ilk etabı, rekabet ve heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
31 Temmuz Cumartesi günü Didim-Turgutreis parkuruyla devam edecek yarışlar, aynı gün Turgutreis'te gerçekleşecek sosis rota yarışları ile sona erecek. Cumartesi günü D-Marin Turgutreis'te düzenlenecek ve tüm gün sürecek organizasyon, 2010 Armani Yaz Koleksiyonu'nun sunulacağı defile ile renklenecek. Aynı günün akşamında gerçekleşecek ödül töreninde ise Shop&Miles Turgutreis Cup etabını kazanan takım gümüş kupayı coşkuyla kaldıracak.
Yelken dünyasının heyecanla takip ettiği Shop&Miles Sailing Cup'ın Bosphorus, Turgutreis ve Göcek etaplarında başarılı olan 3 takım, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında, St. Tropez'de gerçekleştirilecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı "Les Voiles de Saint-Tropez"de Türkiye'yi gururla temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları'ndan gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak.
Shop&Miles, Türk yelken sporunun gelişimine destek verilmesi, bu spora gönül verenlere yeni deneyim ve fırsatlar yaratılması ve ülkemizin uluslararası camiada tanıtımının en iyi şekilde yapılması için 9 yıldan bu yana büyük özveri ile Shop&Miles Sailing Cup'ı gerçekleştiriyor. Shop&Miles Sailing Cup, ORG Sports tarafından, D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) ev sahipliğinde organize ediliyor.