Kızılay'dan Süper Lig Kulüplerine Çağrı

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçakali, Süper Lig ve Birinci Lig kulüplerinin, Kızılay logosunu formalarında taşımalarını isteyerek, "Türk futbolu iyilikte birleşecektir" dedi.

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Süper Lig ve Birinci Lig'de yer alan futbol kulüplerinin başkanlarına birer mektup göndererek, sosyal sorumluluk çerçevesinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı logosuna, forma sırt reklamı olarak yer verilmesinden memnuniyet duyacaklarını kaydetti. Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor ve Altay'ın geçen sezon forma arkası reklamı olarak Türk Kızılayı logosuna yer verdiklerini ve tarihte bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Küçükali, Kızılay'dan hiçbir
ücret beklemeksizin verilen bu gönüllü desteğin, kamuoyu, medya ve futbol dünyasından da son derece olumlu tepkiler aldığını vurguladı.
Futbol kulüplerinin sosyal sorumluluk kavramına verdiği değeri göstermesi açısından oldukça önem taşıyan bu işbirliğinin, 2010-2011 sezonunda da gerçekleşmesinin kendilerini mutlu edeceğini belirten Küçükali, mektupta şu ifadeleri kullandı:
"Futbol kulüplerimizin, iyiliğin güç kazanması açısından destek vereceğine inancımız tamdır. Böylelikle Kızılay'ın, 'Türkiye iyilikte birleşti' sloganı, futbol dünyamızı da içine alacak şekilde hayata geçecek ve Türk futbolu iyilikte birleşecektir. Bu anlamda kulübünüzün formasında Türk Kızılayı logosunun yer alması, iyilik duygusuna tarifsiz bir güç ve onur verecektir."
(ZÇ-ERS-ERS-S)