Ankaragücü'nde Taddei Bombası

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü'nün İtalya Serie A takımlarından AS Roma'da forma giyen Brezilyalı hücum oyuncusu Rodrigo Taddei ile görüştüğü öğrenildi.

  İHA muhabirinin aldığı bilgiye gö ; re , yeni sezon ö ; ncesinde transfer konusunda sessiz bir dö ; nem geç ; iren Ankaragü ; cü ; , bombayı patlatmaya hazırlanıyor . Sarı-lacivertlilerin , İtalya Serie A takımlarından AS Roma ' da forma giyen Brezilyalı hü ; cum oyuncusu Rodrigo Taddei ile gö ; rü ; ştü ; ğü ; ö ; ğrenildi . Ankaragü ; cü ; Kulü ; bü ; Başkanı Ahmet Gö ; kç ; ek ' in Taddei ' nin transferini ç ; ok istediği ve gö ; rü ; şmelerin sü ; rdü ; ğü ; bildirildi . Ankaragü ; cü ; ' nü ; n Taddei transferinde ö ; nemli bir mesafe kaydettiği ve 30 yaşındaki oyuncunun Ankaragü ; cü ; ' nü ; imza atabileceği ifade edildi .

2000-2002 yılları arasında Brezilya ' nın Palmeiras takımında başlayan Taddei , daha sonra İtalya ' nın Siena takımına transfer oldu . 2005 yılından beri AS Roma takımının formasını giyen Brezilyalı futbolcu 154 maç ; ta 22 gol attı . Taddei , genellikle her iki kanatta olmak ü ; zere orta sahanın her yerinde mü ; cadele etmesinin yanı sıra forvette de gö ; rev yapabiliyor .