Adanaspor, Pazar Günü Ankaraspor İle Hazırlık Maçı Yapacak

Kampın son haftasında hazırlık maçları serisine devam eden Adanaspor 3. ve en ciddi hazırlık maçını Pazar günü Ankaraspor ile oynayacak.

Bugün yapılan çalışmada Teknik Direktör Kemal Kılıç futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Sarıyer karşılaşmasını değerlendirdi. Maçta 90 dakika forma giyen oyuncular kısa bir koşunun ardından otele dönerken kalanlar ise taktiksel antrenman yaptılar. Sakatlığı geçen Metin Tuğlu da takımla birlikte antrenmanlara katıldı. Bu arada Adanaspor-Ankaraspor maçının Pazar saat 14.00'de başlayacağı açıklandı.
Yoğun hazırlık maçı periyoduna giren Adanaspor'a bir sevindirici haber de kaptan Bülent'ten geldi. Tecrübeli futbolcu bugün ilk kez takımla birlikte çalışmalara başlarken antrenmanın son bölümünde dar alanda oynanan çift kale maçta yer aldı.
Adanaspor'un 3. Lig'deki kadrosundan bu yana takımda yer alan Habip Tok geçmişe sünger çektiğini ve takımın yeni transferi gibi içinde büyük bir heyecan taşıdığını söyledi. Geçen sezonun ikinci yarısına Körfez Belediye takımına kiralık verilen ve bu sezon kampa katılan genç futbolcu antrenmanlardaki hırsı ve istekli tavırları ile forma savaşından ''Ben de varım'' mesajı veriyor. Geçtiğimiz yıllarda sakatlıklardan dolayı takıma fayda sağlayamadığını belirten Habip, ''Geçmiş tamamıyla unuttum. Tıpkı takıma
yeni katılmış gibi heyecan yaşıyorum. Bu sezonki hedefim kadroda yer bulmaktır. Antrenmanlarda çok çalışarak formayı kapmak istiyorum'' şeklinde konuştu.