Karabükspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, bugün akşam saatlerinde Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan Esentepe Otel'de hazırlıklara başladı.

  30 kişilik kadro ile çalışmalarına başlayan Kırmızı-mavili ekipte Emmanuel Emenike ile Hassan Wasswa Nawanda vize sorunları nedeni ile hafta içinde kampa katılacak . Futbolcuların bir hayli moralli olduğu gözlenen antrenman düz doşu ve ısınma hareketleri ile top mücadelesiyle geçti .
İdman sonrası bir açıklama yapan Kardemir Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz , 2 hafta sürecek olan ve 30 kişilik aday kadroyla geldiklerini söyleyerek , " Bu kadro içinde Salı günden itibaren Ovacık ' ta denediğimiz oyuncularda elemeler yaparak sayılar düşecek . Kampın Süper Lig ' e hazırlanması ve ilk senemiz olması nedeniylede daha da önemsiyoruz . Bu takımın hazırlanarak Süper Lig ' de ilk 10 içersinde yer alacağına inanıyoruz . Taraftarımızın 15 Ağustos ' ta başlayacak bu heyecanı sabırla beklediğini
biliyoruz . İnşallah 15 Ağustos ' ta başlayacak olan 34 haftalık maratonun sonunda yine aynı neşe ve özgüven ile devam ederiz " dedi .
Kulüp Menajeri Seyit İçgül ise , 18 Temmuz ' a kadar sürecek ilk etap kampı için sıkı bir çalışma içersine girdiklerini belirterek , " İlk etap kampı sürecinde bir yada iki hazırlık maçı yapacağız . Ardından 2-3 günlük iznin ardından ikinci etap için koru otele geçeceğiz . Orada da yoğunluk olarak hazırlık maçlarına devam edeceğiz . Bu arada Türk Spor Yazarları turnuvasına katılarak kampı tamamlamak istiyoruz . Şuan bünyemize bir yada iki santrafor ve stoper oyuncu katmak için çalışma yapıyoruz . Konuştuğumuz
birkaç isim var hata yapmak istemiyoruz " ifadesini kullandı .