Güiza'nın yeni takımı belli oldu

İspanyol spor gazeteleri As ve Marca bugünkü manşetlerinde 'Güiza'nın Malaga'ya transfer olduğunu yazdı.

  Marca gazetesi , ' ' Malaga ' nın Daniel Gü ; iza ile sö ; zleşme yapma olasılığı gerç ; ek ' ' diye yazarak , Fenerbahç ; e ' den ayrılmak istediği sö ; ylenen İspanyol futbolcunun transferin gerç ; ekleşmesi iç ; in gerekli maddi fedakarlığı yapabileceği iddia edildi .

As gazetesi de Real Madrid ' in eski kaptanı Raul Gonzalez ' in Almanya ' nın Schalke 04 takımıyla anlaşmaya , ' ' her geç ; en gü ; n daha da yaklaştığını ' ' , gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ' nde oynayacak Schalke 04 ' in İspanyol golcü ; de ısrarcı olduğunu belirtti .

Real Madrid ile yollarını ayıran Guti ' nin ise Olympiakos ' a gidebileceği , Yunan takımının gelecek gü ; nlerde somut teklifini sunacağı yazıldı .

Transfer iddialarında ayrıca Galatasaray ' ın kalecisi Leo Franco ile La Liga ' ya yeni ç ; ıkan Hercules ' in ilgilendiği , Racing ' in Ajax ' ta forma giyen Tü ; rk kö ; kenli forvet oyuncusu Kennedy Bakırcıoğlu ' nu almak istediği ve Real Madrid ' in Getafe ' den Pedro Leon ' u almaya ç ; ok yakın olduğu ifade edildi .


Spordagü ; ndem