Yıldız Bayan Boks Milli Takımı Kastamonu'da Kampa Girdi

Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan millilerimiz hazırlıklarını Kastamonu Kadı Dağı Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor

Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan millilerimiz hazırlıklarını Kastamonu Kadı Dağı Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor. 4 Ekim tarihinde Fransa'da yapılacak olan şampiyonanın hazırlık kampı için 21 milli sporcu ile Kastamonu'ya gelen milliler Boks Federasyonu'na tahsis edilen Kadı Dağı Kamp Eğitim Merkezi'nde kampa girdi.
Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü Baykan Arslan, Kastamonu'daki Boks Federasyonu Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin boks branşının gelişmesi ve elit sporcular yetiştirilmesi için çok önemli bir merkez olduğunu ifade ederek, bu kamp eğitim merkezinin Kastamonu'yu da boks merkezi yapacağına inandığını söyledi.
Toplam 6 antrenör ve 21 sporcuyla Avrupa Şampiyonası ilk etap hazırlık kampına başladıklarını ifade eden Arslan, 3 etaptan oluşacak olan hazırlık programlarını Kastamonu'da tamamlayacaklarını söyledi.
Sporcularına sonuna kadar güvendiğini de vurgulayan Baykan Arslan, Fransa'da Türkiye ismini en iyi şekilde temsil edeceklerini de sözlerine ekledi.
Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan milli takımımız şu sporculardan oluşuyor:
"Aslıhan Börekçi, Berna Arslan, Ülkü Demir, Emriye Sakal, Elif Nur Coşkun, Elif Yıldırım, Merve Özge Arslan, Seçil Budak, Şeyma Şafak, Halime Uçkun, Sati Burcu, Gülbeyaz Kemikli, Ayşegül Sivrikaya, Reyhan Çakır, Rezzan Karadağ, Damla Nur Yıldız, Ebru Ünal, Nehir Kaya, Serengül Bayrak, Damla Nur Bilecenoğlu ve Burcu Kılıç."