Kazım Fenerbahçe'yi yaktı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys ile son dakikada penaltıdan yediği golle 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Kazım, başta teknik direktör Aykut Kocaman olmak üzere herkesin tepkisini çekti.

Fenerbahçe İsviçre’de Young Boys’un konuğu olduğu karşılaşmanın 5. dakikasında Emre Belözoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 18. dakikasında Dudar ev sahibine beraberliği getiren golü kaydetti. 42. dakikada sahneye Fenerbahçe’nin yeni transferi Stoch çıktı ve güzel bir vuruşla Fenerbahçe’yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Geçtiğimiz sezon disiplinsiz hareketleri yüzünden kadro dışı bırakılan ve Fransa’nın Toulouse takımına kiralanan fakat Fenerbahçe’nin başına Aykut Kocaman’ın gelmesiyle yeniden Fenerbahçe kadrosuna dahil olan Colin Kazım, maçın 43. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Böylesine önemli bir maçta eksik oynayan Fenerbahçe, maçın 89.dakikasına kadar direnmeyi başarmasına rağmen 89.dakikada Costanzo’nun penaltı golüne engel olamayınca karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Maç sonunda değerlendirme yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul’daki maçta turu geçeceklerini iddia etti. Kazım’ın kırmızı kart görmesi ile ilgili gelen soruya sert bir dille cevap veren Aykut Kocaman; “Hiçbir yorum yapmaya bile gerek yok. Hiçbir şey anlatmaya gerek yok. Sportif anlamda saçma sapan bir kırmızı karttı. Buna ne yapılabilir ki anlatmanın da bir mantığı yok. Anlamsız gereksiz bir kırmızı karttı” diyerek Kazım’a olan öfkesini dile getirdi.

Kazım’ın böylesine önemli bir maçta takımını 10 kişi bırakması, Kazım’ın Fenerbahçe’deki geleceği hakkında çeşitli soruları beraberinde getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Kazım’a karşı nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.