Denizlispor Moral Depoluyor

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele vermeye hazırlanan Denizlispor, Bolu kampında hem güç hem de moral depoluyor.

İki gündür Bolu'da olan ve günü çift antrenmanla geçiren Yeşil-siyahlılarda futbolcuların hırslı olması teknik heyeti memnun ediyor. Denizlispor'un başarılı orta saha oyuncusu Douglas Braga idmanlardaki hırsı ile teknik heyetin gözüne girerken, istasyon çalışmasında hareketleri zorlanmadan yapması ile göz doldurdu. Takım arkadaşlarının da sık sık alkışladığı Braga'yı yakından takip eden Teknik Direktör Hazma Hamzaoğlu Braga'nın performansından memnun olduğunu belirtti.
Öte yandan Dünya Üniversitelerarası Şampiyonası'na katılan Denizlisporlu Serdar Eylik de Denizlispor kampına dahil oldu. 10 gün önce imza attıktan sonra birkaç gün takımla idmanlara katılan 20 yaşındaki oyuncu, şampiyona sonrasında Bolu kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara katıldı. Performansı ile göz dolduran genç oyuncuya aynı otelde kamp yapan Ordusporlu eski takım arkadaşları 'Yer uçağı' diye sesleniyor. Genç oyuncular da takımda yer alabilmek için hırslı bir şekilde çalışıyor.
Denizlispor'un altyapısından yetişen ve 70 kez milli formayı giyen Ali Helvacı bu sezonun kendi sezonu olacağını belirterek "Çalışmalar iyi gidiyor. Denizli etabından sonra Bolu kampında da yavaş yavaş maçlara başlıyoruz. Hazırlık maçlarında kapacağım formayı son maça kadar kaptırmak istemiyorum " dedi.
Bu arada Denizlispor bugün Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı yapacak.