Bursaspor'un yeni sezon formaları tanıtıldı

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar görkemli bir defile ile tanıtıldı. Yeşil-beyazlı futbolcuların sergileği 5 farklı forma içinde turuncu renkli forma dikkat çekti.

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar görkemli bir defile ile tanıtıldı. Yeşil-beyazlı futbolcuların sergilediği 5 farklı forma içinde turuncu renkli forma dikkat çekti.

Yeni sezon formalarının tanıtımı Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı yöneticiler, futbolcular ve davetlilerin katılımıyla Holiday İnn Otel'de gerçekleştirildi. Bursasporlu futbolcular mankenlerle birlikte forma tanıtımında podyuma çıktı. Futbolcular, Turgay Bahadır, Ozan İpek, Sercan Yıldırım, Ali Tandoğan, Volkan Şen, Gökçek Vederson, Anıl, kaleci Ivankov, kaptan Ömer Erdoğan forma tanıtımında mankenlerle podyumda yer aldı.

5 FARKLI FORMA VE TARAFTARA ÖZEL FORMA

Bursaspor, yeni sezonda 5 farklı forma ile mücadele edecek. Bursaspor'un efsane çubuklu formalarına ilave olarak, bu yıl turuncu renkli forma hazırlanması dikkat çekti. Formalar, tasarımlarıyla beğeni topladı.

Yeni sezon formalarına ek olarak, yeşil-beyazlı taraftara özel forma da hazırlandı. Dikey kalın çizgili çubuklu forma, taraftarların beğenisini kazandı.

 

"YENİ FORMALARIMIZLA BAŞARILARIMIZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Yeni sezon formalarını beğenen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen yıl gösterdikleri başarıyı yeni formalarla 2010-2011 sezonunda da göstermek istediklerini dile getirdi.

Bursaspor Mali Asbaşkanı Mustafa Yedikardeş ise, ürünlere gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yedikardeş, "Önümüzdeki yıllarda da Avrupa'da mücadele ederken uğurumuz haline gelen formamızla mücadelemizi sürdürmeyi temenni ediyoruz. 2010 - 2011 sezonu için hazırlanan kreasyonumuzla siz değerli taraftarlarımızın beğenisini kazanacak ve modellerimiz taraftarlarımızın övgüsünü hak edeceğine inanıyorum." dedi.