Adanaspor'da Forma Savaşı Kızışıyor

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartepe kampındaki 2.hazırlık maçını lig B takımlarından Sarıyer ile oynayacak. Hazırlıklarını günde çift antrenman ve yoğun tempoda sürdüren Turuncu Beyazlı takımda futbolcuların hırslı olmaları Teknik Direktör Kemal Kılıç'ı memnun ediyor. Futbolcular ise formayı kapmak için kıyasıya mücadele ediyorlar.
Takımın son transferi Özgürcan Özcan yapılan antrenmanın sonunda dar alanda oynanan çift kale maçta yer aldı. Zaman zaman etkili olan golcü futbolcunun bir süre daha ekstra antrenmanlar yapacağı belirtildi.
Geçen sezon devre arasında Lüleburgazspor'dan gelen ve şans bulduğunda iyi futbol oynayan genç oyuncu Talha Mayhoş ise lig maçlarının başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Antrenmanlarda çok çalışarak bu sezon takımın değişmezlilerinden olmak istediğini belirten Talha, "Kamp dönemini iyi geçiriyorum. Hocamızda benimle yakından ilgileniyor. Geçen sezon kaçırdığımız Süper Lig'i bu sezonda yakalayacağız" dedi.
Futbol yaşamında Ali Sami Yen Stadı'nın kendisi için ayrı bir önem teşkil ettiğini belirten başarılı futbolcu konuşmasını şöyle tamamladı:
"Geçtiğimiz sezon finallerde Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığım 2 maçta da fileleri havalandırdım. Başarılı sonuçlar alamasak da gol atmak güzeldi. Futbol yaşamımda o stadı hiç unutmayacağım''
Takımın orta saha oyuncuları da performansları ile şimdiden yeni sezonda rakiplere gözdağı veriyorlar. Objektiflerin karşısına geçen oyuncular, "Yine çok koşan ve savaşan bir takım olacağız. Taraftarlarımız bizi izlemeye devam etsinler. Hepimiz göreve hazırız. Geçen sezon yaşadığımız başarının tesadüf olmadığını göstereceğiz'' şeklinde konuştular.
(VŞ-AK-ERS-S)