Trabzonspor Kalesinde Tatlı Rekabet

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen Kasabası'nda sürdüren Trabzonspor'un kalesinde Tolga ve Onur arasında tatlı bir rekabet olsa da yaşanan eldiven savaşına rağmen iki kaleci arkadaşlıklarından ödün vermiyor

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen Kasabası'nda sürdüren Trabzonspor'un kalesinde Tolga ve Onur arasında tatlı bir rekabet olsa da yaşanan eldiven savaşına rağmen iki kaleci arkadaşlıklarından ödün vermiyor.
Yardımcı kaleci antrenörü Alper Boğuşlu nezaretinde çalışan kaleciler sergiledikleri performans ile tatlı bir rekabetin içine girerken teknik direktör Şenol Güneş de gözünü kaleciler üzerinde ayırmıyor. Yapılan antrenmanlarda kaleciler için ayrı bir çalışma programı uygulatan deneyimli teknik adam, iki kalecinin durumundan oldukça memnun.
Geçtiğimiz sezon teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle Tony Sylva'dan devraldığı kaleyi bir daha geri vermeyen ve ortaya koyduğu performansla milli takıma kadar yükselen Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra Tolga Zengin 'de gösterdiği performans ile göz kamaştırıyor. Özellikle Genk maçında oldukça başarılı kurtarışlar yapan Tolga Zengin, teknik direktör Şenol Güneş'ten tam not aldı. Takımın her bölgesinde yaşanan tatlı rekabet kalede kendini iyiden iye hissettirirken, iki kaleci arasında yaşanan eldiven
savaşına rağmen Tolga ve Onur arkadaşlıklarından taviz vermiyorlar.
Trabzonspor kalesinin emin ellerde olduğunu belirten Onur Recep Kıvrak, "Trabzonspor'un kalesi emin ellerde bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ligin en iyi kalecileri bizim takımda kim oynarsa oynasın en iyi şekilde görevini yapacaktır" dedi.
Kaleci Onur ile girdikleri rekabetin lige olumlu yansıyacağını belirten Tolga Zengin, "Biz kişisel başarılardan çok kulübün başarısını ön planda tutuyoruz. Biz kulübün çalışanlarıyız ve her zaman kendimizi hazır tutmalıyız. Görev geldiği zamanda en iyi şekilde bunu değerlendirmeliyiz. Bu kulübün faydasına olur" dedi.