Mersin İdmanyurdu Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda yeni sezon hazırlıkları devam ederken, Kırmızı-lacivertlilerin maçlarını oynayacağı tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda da bakım ve onarımın yanı sıra tribünlerin üzerinin kapatılmasına yönelik çalışmalar da sürüyor.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden alınan izinler kapsamında Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü'nce anlaşma yapılan şirket tarafından bir süre önce başlatılan çalışmaların da sürdürüldüğü bildirildi. Bu kapsamda stadın saha zemininde iyileştirmeye yönelik bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, özellikle Kırmızı-Lacivertli taraftarların bulunduğu tribünlerin üzerinin kapatılmasına yönelik faaliyetlerin de devam ettiği vurgulandı. Yaklaşık 10 gündür süren çalışmalara bağlı olarak maraton tribününün yarısının
üzerinin kapatılması noktasında firmanın, belirtilen tribünün üst profillerinde gerekli montajı tamamlama aşamasında olduğu ifade edildi. Bin 450 koltuk kapasiteli bölüm için kombine satışlarının sürdüğü ve söz konusu biletlerin de 80 TL'den satışa sunulduğu vurgulandı.
(SNK-ERS-ERS-S)