Wta Başkanı Allaster'e Pul Sürprizi

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmek üzere Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Ayda Uluç ile birlikte Ankara'da bulunan Bayanlar Tenis Birliği (WTA) Başkanı Stacey Allaster'a, adına düzenlenmiş özel pul hediye edildi

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmek üzere Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Ayda Uluç ile birlikte Ankara'da bulunan Bayanlar Tenis Birliği (WTA) Başkanı Stacey Allaster'a, adına düzenlenmiş özel pul hediye edildi.
Önümüzdeki yıl İstanbul'da yapılacak olan WTA Sezon Sonu Şampiyonası için görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ile birlikte Ankara'ya giden Stacey Allaster, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan PTT Genel Müdürü Osman Tural, Allaster için hazırlattığı pulları kendisine hediye etti.
Sınırlı sayıda kendisine özel olarak basılan pulları Osman Tural'dan alan Allaster, sürprizden dolayı PTT Genel Müdürü'ne teşekkür etti.
Türkiye Tenis Federasyonu başkanı Ayda Uluç'a kahve falı baktıran WTA Başkanı Stacey Allaster, daha sonra Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile görüştü. Ayda Uluç ve Osman Tural'ın da bulunduğu görüşmede GSGM Genel Müdürü Akgül, tesis ve çevresinde yapılacak yenilemeler hakkında bilgi verdi ve organizasyonun en iyi şekilde yapılacağını vurguladı.
(ERS-ERS-S)