Metin Yılmaz: Süper Lig'de Hedefimiz İlk 10 İçinde Yer Almak

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Kardemir Karabükspor'da hedef Süper Lig'de ilk 10 içerisinde yer almak olarak belirlendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Kardemir Karabükspor, güç ve moral depolamaya devam ediyor. Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, ilk hafta karşılaşacakları Manisaspor'u yenerek lige başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi. Süper Lig'de ilk 10 içinde olmayı hedeflediklerini hatırlatan Yılmaz, "Bolu'da güç ve moral depolayarak Turkcell Süper Lig'e iyi başlamak istiyoruz. İlk karşılaşmayı sahamızda yapmamız belki avantaj gibi görünse de, biz Bank Asya 1. Ligi'nde olduğu
gibi sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynayıp her karşılaşmadan sahamızda ya da deplasmanda seyir zevki yüksek ve futbol sevenlere zevkli bir maçlar izlettireceğiz. Kamp çalışmaları çok iyi gidiyor, moraller yerinde. Yeni transferlerimiz takıma uyum sağladı. Türkiye'nin izlemekten zevk alacağı bir futbol ortaya koyarak Turkcell Süper Ligi'nde ilk 10 içinde olmayı hedefliyoruz" dedi.
(ET-ERS-ERS-S)