Kırıkkale Fenerbahçe Alt Yapı Okulu Hizmete Girdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu Kırıkkale'de hizmete açıldı. Yaz tatili ile birlikte hizmete giren Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu'na Kırıkkale halkı büyük ilgi gösterdi.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Akın Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlara çok sayıda kişi başvurdu. 6-18 yaş grupları arasında bulunan gençlere hizmet veren Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu'na kayıtlar devam ediyor.
29 Temmuz 2010 tarihinde Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak olan seçmelere, Fenerbahçe kulübünün alt yapı hocaları katılacak.
Kırıkkale ve Türkiye genelinde yapılacak olan seçmelerde dereceye giren sporcular Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında forma giyme şansı yakalayacak.
Teknik Direktör Mesut Karaman, Antrenör İlker Diri ve Emrah Erciyes nezaretinde idman yapan genç futbolcular dereceye girmek için sahada kıyasıya mücadele ediyor.
Koordinatör İsmail Çalıkuşu, amaçlarının Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu'na Kırıkkale'den futbolcu kazandırmak olduğunu belirtti.
Yaz Spor Okulu'nun yanı sıra 12 ay hizmette olduklarını belirten Çalıkuşu, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne futbolcu kazandırmak için 365 gün faaliyette olduklarını belirtti. İç Anadolu Bölgesinde bir lig kurulacağını dile getiren Çalıkuşu, diğer illerdeki Fenerbahçe Spor Okulları ile maçlar düzenleneceğini söyledi.
Kayıtların Yenişehir Akın Halı Saha Tesisleri'nde devam ettiğini belirten İsmail Çalıkuşu, kayıtların halen devam ettiğini ifade etti.