Ertuğrul Sağlam, Başarının Sırrını Çok Çalışmak Olarak Açıkladı

Bursaspor, Avusturya'da gerçekleştirilen ikinci etap kampının ardından bugün teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Bursaspor, Avusturya'da gerçekleştirilen ikinci etap kampının ardından bugün teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Aşırı sıcak altında yorucu geçen antrenmanda başarılı çalıştırıcı futbolcularına tek tek nasıl başarılı olacağını sordu. Sağlam oyuncularına, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorlarsa çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Sıcak havada ve yoğun tempoda gerçekleştirilen antrenmana düz koşularla başlayan Yeşil-beyazlı ekip ardından kontrol pas çalışması yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen idman 3 grup halinde 5'e 2, yarı sahada çift kale ve istasyon çalışmasıyla devam etti. Sakatlığı geçen Hüseyin Çimşir kondisyon koşularına başlarken, ağrıları devam eden İnsua yürüyüşün
ardından dinlendirildi. İzinli olan Kirita ise bugünkü idmana katılmadı. Sıcak hava ve yoğun tempo nedeniyle zor anlar yaşadığı antrenmanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularına daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Sağlam, talebelerine geçtiğimiz sezon yakalanan başarının nasıl gerçekleştiğini, bu yıl nasıl yakalayacaklarını anlattı.
"FENERBAHÇE'DEN ÇOK ÇALIŞTIK"
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam antrenmanda futbolcuların yorulması üzerine tek tek sorular sormaya başladı. 'Çalışmak lazım' diye söze başlayan Sağlam, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak kolay değil. Turgay biz geçen sene nasıl şampiyon olduk? Çalışarak. Vederson, biz Fenerbahçe'yi nasıl geçtik? Fenerbahçe'den çok çalışarak. Ali Tandoğan sen 33 yaşında nasıl en önemli dönemini burada yaşadın. Çok çalışarak. Ozan İpek sen milli takıma nasıl gittin? Çalışarak" dedi.
SAĞLAM VOLKAN ŞEN'E TAKILDI
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yorucu geçen antrenmanda koşu esnasında arkadaşlarının arkasında kalan yıldız futbolcu Volkan Şen'e takılmayı ihmal etmedi. Sağlam, "Volkan motor yaktı. Volkan bu çalışmalar Lamborghini'ye binmeye benzemez. Böyle motor yakarsın" diyerek espri yaptı.
Sıcak hava altında ağır geçen idman neşeli bir şekilde son buldu.