Beşiktaşlılar murada erdi

Beşiktaş'ın bomba transferi Guti Hernandez İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlılar'ın, İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'den kadrosuna kattığı yıldız oyuncuyu Beşiktaşlı taraftarlar, meşaleler yakarak ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Ve Beşiktaş'ın son transferi, dünyaca ünlü yıldız Guti Hernandez İstanbul'da!..

Yıldız oyuncu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve menajer Ahmet Bulut ile beraber Atatürk Havalimanı'na geldi.

İspanyol oyuncuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen Beşiktaşlı taraftarlar, meşaleler yakarak ve tezahüratlar ile Siyah-beyazlı ekibin yeni transferini karşıladı.

Kendisine tahsis edilen arabaya binmeden taraftarları selamlayan Guti, kendisini karşılamaya gelen taraftarları coşturdu. Başkan Demirören'in arabası ile havalimanından ayrılan Guti, dinlenmek için kalacağı otele gitti.

Yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek olan Guti, akşam saat 20.00'de İnönü Stadı'nda düzenlenecek imza töreni ile kendisini Beşiktaşlı yapan imzayı atacak.

GUTI'YE NE KADAR ÖDENECEK?


Beşiktaş'ın son transferi İspanyol Guti Hernandez için Siyah-beyazlılar, borsaya bildirimde bulundu. İMKB'ye yapılan açıklamada "Beşiktaş Guti ile yıllık 2.7 milyon euro karşılığı 2 yıllık anlaşma sağlamıştır" denildi.

GUTI FORMALARI SATIŞTA!

Beşiktaş Kulübü, 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurduğu İspanyol yıldız Gutierrez Hernandez'in formalarını satışa çıkardı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Yeni transferimiz Guti'nin formalarını Kartal Yuvası mağazalarımızda satın alabilirsiniz.

2010-2011 sezonunda, takımımızda 14 numaralı formayı giyecek olan yeni transferimiz ve yıldız futbolcumuz Jose Maria Gutierrez Hernandez'in formaları, tüm Kartal Yuvası mağazaları ile 'kartalyuvasi.com.tr' internet adresinde satışa çıkartılmıştır''
denildi.

gazeteport