Fenerbahçe, Young Boys Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turunda Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Young Boys maçı hazırlıklarını sürdüryor.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki yapılan antrenman üst sahada dayanıklılık ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Daha sonra alt sahaya geçen oyuncular 5 grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarının ardından, antrenman taktik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi. Bu arada Gökhan Gönül, Önder, Bekir, Hasan, Okan, Berk, Gökay, Alex, Gökhan Ünal ve Semih, antrenman öncesi salonda fitness çalışması yaptı.
Sakatlığı süren Mehmet Topuz antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Uğur Boral ve Güiza, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Taktik ağırlıklı çalışmalara kadar takımla antrenmanı sürdüren Özer ise, bu çalışma başladıktan sonra Dolu Arslan ile yapılan çalışmalara katılarak antrenmanı tamamladı.
Sarı-lacivertliler 26 Temmuz Pazartesi günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve saat 18.00'de başlayacak basına açık antrenmanla Young Boys maçının hazırlıklarına devam edecek.