Fenerbahçe'den Gyan ve Remy için rekor teklif

Fenerbahçe Gyan transferinde sona yaklaştı. Fenerbahçe'nin Ganalı golcü oyuncu için tüm çalışmalarına hız verdi. Gyan'dan sonuç alamazsa Remy'e yönelecek olan Fenerbahçe nasıl bir transfer yapacağı büyük merak konusu. Fenerbahçe'nin transfer haberlerini buradan öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 'Gyan'ı alalım başka bir şey istemiyorum' dediğimi Ganalı Asamoah Gyan için Fenerbahçe yönetimi çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe'deki bekleyiş ve yönetimin şartları ise sonuna kadar zorlanılıyor.

Dünya Kupası Güney Afrika'da Gana forması ile dikkat çeken 25 yaşındaki genç golcüyü transfer etmek isteyen İngiltere'den Tottenham ile büyük bir yarışa giren Fenerbahçe 15 milyon euro'luk teklifini 16 milyon euro'ya çıkardığı ifade edildi.

Fransa'nın Dünyaca ünlü Spor gazetesi L'Equipe ise Fenerbahçe'nin Loic Remy için Nice Kulübü'ne resmi teklif sunduğunu iddia etti. Nice Kulübü başkanı Gilbert Stellardo tarafından da doğrulan cazip teklifin 23 yaşındaki golcü oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle askıya alındı. Fenerbahçe'nin ısrarı sürdürdüğü ifade edildi. Fransız ekibin, İngiliz devleri Chelsea, Liverpool ve Arsenal'in de transfer listesinde yer alan Loic Remy için West Ham United'ın 15 milyon euro'ya el sıkıştığı iddia edildi. Nice takımı, genç oyuncusunun 2008 yılından Lyon'dan 8 milyon euro'ya transfer ettiğini ve daha fazla euro istediği ifade edildi. Fenerbahçe'nin Remy'ye Gyan'ın alternatifi gözüyle baktığını, Gyan'ın transferi gerçekleşmesi Nice forması giyen golcü için daha ciddi teklifler sunacağı ifade edildi.Sporx