Tff'ye Karşı Doğu Ve Güneydoğu Kulüpleri Bir Araya Geliyor

Cumartesi günü Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurul öncesinde Aziz Yıldırım ile yumruk yumruğa gelen Siirtspor Başkanı Fadıl Akgündüz, mevcut TFF'nin Doğu ve Güneydoğu kulüplerini tasfiye etmek istediğini bu amaçla bölge kulüpleri ile Bingöl'de bir araya gelerek bazı kararlar alacağını söyledi

Cumartesi günü Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurul öncesinde Aziz Yıldırım ile yumruk yumruğa gelen Siirtspor Başkanı Fadıl Akgündüz, mevcut TFF'nin Doğu ve Güneydoğu kulüplerini tasfiye etmek istediğini bu amaçla bölge kulüpleri ile Bingöl'de bir araya gelerek bazı kararlar alacağını söyledi.
Bölge kulüp başkanları ve taraftarlar birlikleri ile birlikte Bingöl'de bir araya gelmek için Diyarbakır'a gelen Fadıl Akgündüz ve beraberindekileri hava alanında kalabalık bir kitle karşıladı. Taraftarların "Diyarbakırspor'u Düşürdünüz Sıra Kimde Katil Federasyon, Anadolu'nun Başkaldırışı Seninle Diyarbakırspor'da Başlayacak, Mafya Federasyonu İstemiyoruz" yazılı pankartlar açması dikkat çekerken, Fadıl Akgündüz çiçek ve alkışlar ile karşılandı.
Bingöl'e hareket etmeden önce kısa bir açıklamada bulunan Akgündüz, bugünün tarihe geçeceğini belirterek, "Bugün tahmin ediyorum Türk futbolu ve bölge açısından tarihe geçecek bir gün olacak. Diyarbakır'da Siirt'te Bingöl'de bizim ilimiz hepsi için ne gerekiyorsa bunu yapacağız" dedi.
Federasyona yönelik açılan pankartlara da değinen Akgündüz, "Federasyon hak ediyor, pankartlar ile ifade etmek yeterli değil, İnşallah Bingöl'de daha net bir şekilde Federasyonun bölge için yaptığı ayrımı daha iyi dile getireceğiz" dedi.
Bingöl'de yapılacak olan bölge kulüpleri toplantısı için kalabalık bir grup konvoy eşliğinde hareket ederken, alınacak olan kararların yarın Bingöl'de "Referandum" mitingi düzenleyecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletecekleri öğrenildi.