İbrahim Yattara'dan Okçu Hareketi

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen kasabasında sürdüren Trabzonspor, günün ikinci çalışmasını gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen kasabasında sürdüren Trabzonspor, günün ikinci çalışmasını gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamladı. Yapılan çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, İbrahima Yattara, attığı güzel gol sonrası Fenerbahçeli Güiza'nın okçu hareketiyle gol sevincini yaşadı.
Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Sportculup Irene Stadı'nda yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Sabahki antrenmanda koşu yapan Giray, sakatlığının düzelmesinin ardından takımla birlikte çalışmalara başlarken, Murat Tosun ise doktor kontrolünde koşu yaptı.
Bordo-mavili futbolcular, idmanda el topu oynadıktan sonra yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlenirken, İbrahima Yattara ise attığı güzel gol sonrası Fenerbahçeli Güiza'nın okçu hareketiyle gol sevincini yaşadı.