Basketbol Federasyonu'ndan Avşar'a Ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyon Ligler Direktörleri, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar'ı ziyaret ettiler.

Ligler Koordinatörü Ahmet Eraşan, Ligler Organizatörü Ayhan Özgümüş, Lig Komiseri Yusuf Erbay ve Mersin Lig Komiseri Levent Şenol'u, Avşar'la birlikte Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Ali Gürbüz ile Belediyespor Bayan Basketbol takımı menajeri Melahat Aydın karşıladı.
Heyetle bir süre sohbet eden Belediye spor kulübü Asbaşkanı Hikmet Avşar, liglerde yaşanan sorunlar hakkında bilgi sundu. Tarsus Belediyesi olarak Basketbola büyük önem verdiklerini dile getiren Avşar, Tarsus halkına basketbolu sevdiklerini söyledi.
Belediye bünyesinde 3 bine yakın sporu olduğunu ifade eden Avşar, açtıkları yaz kurslarına çok büyük ilgi olduğunu belirtti.
Tarsus Belediye spor'un basketbolda büyük başarıya imza attığını belirten Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ahmet Eraşan, ziyaretlerinin amacının spor kulüplerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve diyalogları daha da pekiştirmek olduğunu söyledi.
Avşar, heyete belediye tarafından yaptırılan spor tesisleri gezdirirken, tesisler heyet tarafından beğenildi.