Trabzonspor, Hollanda Kampı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sabah çalışmasında Standard Liege maçında oynatacağı oyuncuları özel olarak taktik çalışması yaptırdı.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen kasabında sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetiminde, Sportculup Irena Sahası'nda yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.
Şenol Güneş, ısınma hareketlerinin ardından bu akşam Standard Liege maçında oynatacağı oyuncuları özel olarak taktik çalışması yaptırdı. Hazırlık maçında ilk 11'de sahaya çıkacak olan oyunculara, hücum ve savunma organizasyonlarını uygulamalı olarak anlatan Güneş, diğer futbolculara ise yardımcı antrenörler eşliğinde şut attırdı.
Geçtiğimiz sezon Standard Lige ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalan İbrahima Yattara da bu akşam sahaya çıkacak oyuncular arasında yer alırken, bileğinden sakat olan Sezer ile karın adalesinde problem bulunan Murat Tosun doktor kontrolünde yürüyüş yaptı.
Bordo-mavililerin antrenmanını başkan Sadri Şener'de takip etti. Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve kulüp genel sekreteri Hasan Yener'in de bugün takımın kampını ziyaret edecekleri belirtildi. Şener ve yönetim kurulu üyelerinin, teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte transfer değerlendirmesi yapacakları belirtildi.
Öte yandan Trabzonspor'da kafile başkaları da değişiyor. Kafile başkanları İhsan Alioğlu ve Serdar Boğuşlu da bugün Türkiye''ye dönerek görevlerini Hasan Yener ve Coşkun Çebi'ye bırakacaklar.