Trabzonspor Fisktürü Değil Şampiyonluğu Düşünüyor

Trabzonspor Kulübü İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Trabzonspor'un tüm gücünü göstererek şampiyonluğu almak için uğraşacağını söyledi.

Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapılan 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekiminde Trabzonspor'u temsil eden İdari Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu öncelikle fikstürün herkese hayırlı olması gerektiğini ifade ederek, "Öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun. Geçen sene olduğu gibi kimin ne yapacağı belli olmuyor. Geçen senede hiç hesapta olmayan bir Bursaspor şampiyonluğu vardı. Bu herkese bir örnek oldu. Tüm takımlar tüm gayretlerini göstererek yukarıdaki dereceleri elde etmeye çalışacaklardır"
dedi.
Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını vurgulayan Kazancıoğlu, "Fikstürde, Ankara deplasmanı ile başlıyoruz. Ankaragücü ile oynuyoruz. İkinci hafta ise ikinci hafta Fenerbahçe ile içerde oynuyoruz. Bu, son iki sezona göre farklı oldu. Önceki iki sezonda son hafta Fenerbahçe ile oynamıştık. Bu kez ise başta oynayacağız. Takımımız bundan sonra tüm gücünü göstererek en iyi dereceyi, şampiyonluğu almak için uğraşacaktır" diye konuştu.
Basın mensuplarının transfer çalışmaları ile ilgili sorularına da yanıt veren Kazancıoğlu, "Yönetimimiz elimizden gelen gayreti gösteriyor. Takımımız için en yararlı futbolcu hangisiyse o alınacaktır mutlaka" diye konuştu.
(ERS-ERS-S)