Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Kayapınar Belediyespor, dış transferde Şanlıurfaspor'dan Emre Bozoğlu iç transferde ise Eren Utanç ile anlaştı.

İç ve dış transferde yedi futbolcuyla anlaşma sağlayan Kayapınar Belediyespor, Urfaspor'dan Kemal Emre Bozoğlu, iç transferde Eren Utanç ile anlaşma sağladı. Kayapınar Belediyespor, daha önce görüşmelerde bulunduğu Karsspor'dan Abdullillah Tarhan, Bingöl Ramazan Gözübüyük, Hatayspor'dan Mustafa iç transferde Murat Yakut, Hasan Özçelik, Vahit Tekgöl, Necdet Ahmet Gölsever ile anlaşma sağlamıştı.
Öte yandan Kayapınar Belediyespor, takıma futbolcu kazandırmak için beş gün sürecek eleme maçları yapacak. Seyrantepe Spor Tesisleri'nde yapılacak eleme maçları 22 Temmuz günü başlayacak.
Eleme maçları sonucunda takımda oynama kapasitesi olan futbolcularla anlaşma sağlayacaklarını belirten Kulüp Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, "Elemelerimize oynama şartı olan her futbolcu katılabilir. Başarılı futbolcular olması halinde takımla oynama şansı bulacaklar. Zorlu bir lige bizi bekliyor. Bu anlamda kentine gerçek anlamda hizmet edecek her kesi elemelere bekliyoruz" dedi.