Tff 3. Lig

TFF 3

TFF 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi vermeye hazırlanan İnegölspor genç bir golcü ile kadrosunu güçlendirdi. Konyaspor ile yolları ayrılan Recep Aydın bir yıllığına kiralanarak Bordo-beyazlı renklere bağlandı.
Bordo-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak nezaretinde devam ederken, transfer komitesi de kadroyu yeni isimlerle takviye etmeyi sürdürüyor. Dış transferde bugüne kadar 6 oyuncuyu renklerine bağlayan İnegölspor, yedinci imzayı Konyaspor'un genç forveti Recep Aydın'a attırdı. Konyaspor A takımında 3 sezondur yer alan 20 yaşında ve 1.78 boyundaki Recep Aydın geçtiğimiz sezon Konyaspor A2 takımında ilk yarıda 15 gol atarak dikkatleri üzerine çekerken, tecrübe kazanması
için ara transferde İstanbulspor'a kiralandı. Sezon başı itibariyle yeniden Yeşil-beyazlı ekibe dönen Recep, yeni sezonda düşünülmeyen isimlerden birisi oldu.
Konyaspor'da Kızılcahamam ikinci etap kampının tamamlanmasının ardından teknik heyetin görüşleri doğrultusunda 2010-2011 sezonu öncesi eski İnegölsporlu Caner Ağca, Serhat Akyüz, Feyyaz Belen, Radivoje Lekic ile birlikte Avusturya'da yapılacak üçüncü etap kamp kadrosundan çıkartılan Recep Aydın, bir yıllık kiralık olarak İnegölspor'a imza attı.
Önceki gün İnegöl'e gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Recep'in transferi ile forvet hattındaki eksikliği tamamlayan İnegölspor'da, orta saha ve defansa yönelik 2 veya 3 oyuncunun alınması için girişimler de devam ediyor.