Tello, 'Beşiktaş'a kırgınlığım yok'

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Tello'yu renklerine bağladı. Şilili futbolcunun yarın Eskişehirspor ile antrenmana çıkacağı öğrenildi. Eskişehirspor'a transferi hakkında konuşan Tello,''Beşiktaş'a kırgınlığım yok' dedi.

Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a transfer olan Şilili oyuncu Rodrigo Tello, transferinden sonra ilk kez konuştu.

Yeni bir start yapacağım. Yeni bir başlangıç olacak benim için. Çok mutluyum. Batuhan'la 2 sene oynadım. Onu çok iyi tanıyorum. Eskişehirspor çok iyi bir kadro yaptı. Umarım daha iyi yerlere geleceğiz. Şampiyonluklar alarak ayrıldım Beşiktaş'tan. Her şeyimi vermeye çalıştım camiaya. Tabii ki bu futbol. Profesyoneliz biz. Ve benim için artık yeni bir dönem başlıyor.

Dünya Kupası'na gittim Beşiktaş sayesinde. Döndüğümde ise şartlar değişti. Ailemle ve menajerimle konuşup karar verdim. Kırgınlığım yok. 3 sene oynadım orada. Mutsuz ayrılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki Marsilya, kupadaki Fenerbahçe ve Manchester United maçlarını hiçbir zaman unutmayacağım.

Eskişehirspor'a da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bütün maçlarda hep yanımdalardı. Buradan Beşiktaş taraftarına tekrar çok teşekkür ediyorum.

Eskişehirspor Beşiktaş'tan Tello'yu bonservisi ile alırken, bir diğer oyuncu Zapotocny için de görüşmelerin sürdüğü ve her an anlaşmanın sağlanabileceği belirtildi.

NİHAT ÇUHADAR'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehirspor Asbaşkanlarından Nihat Çuhadar; Tello'yu bonservisiyle birlikte kadrolarına kattıklarını ve bu transferi bitirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Çuhadar ayrıca Zapotocny transferinde de son aşamaya geldiklerini ve kısa bir süre içinde Çek oyuncuyu da kadrolarına katacaklarını belirtti.