Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, geçen yıl Giresunspor'da forma giyen 21 yaşındaki Sefa Aksoy'u renklerine katarken, önceki gün anlaştığı Caner Ağca'yla da sözleşme imzaladı.

Kırmızı-beyazlı kulüp transferde durmak bilmiyor. Geçtiğimiz sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen Caner Ağca ve Giresunspor'da oynayan Sefa Aksoy, Boluspor tesislerine gelerek resmi imzayı attı. Törene Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu'nun yanı sıra çok sayıda yönetici ve basın mensubu katıldı. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Semercioğlu, "Bu iki genç kardeşimizle Boluspor'un hedefe yürüyeceğini düşünüyorum. Boluspor nokta transferlerle yoluna devam edecektir.
Kadromuzun güçlenmesi açısından kaliteli oyuncular aldık. İnşallah bu sezon her şey güzel olacak" dedi.
21 yaşındaki orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, hedefi olan bir takıma geldiğini belirterek, "Boluspor'da olmak benim için gurur verici. Levent hocamla ikinci yılımı yaşayacağım. Boluspor'un hedefi büyük. Bu yolda forma giymek ve elimden geleni yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Önceki gün kampa katılan ve Sefa Aksoy'la birlikte imza törenine katılarak basın mensuplarına poz veren Caner Ağca ise, "Boluspor Türkiye'de ismi duyulan ve her zaman iyi anılan bir kulüp. Hedeflerim için buradayım. Boluspor camiasında hedefler büyük. Bu ortak noktada başarılı olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.