Başkan Sadri Şener'den Kampa Sürpriz Ziyaret

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Panteliç'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sıbristan'dan olmak üzere 3 oyuncuyla görüştüklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen Kasabası'nda sürdüren Trabzonspor'un kampına başkan Sadri Şener sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Bir gün sonra kampa gelmesi beklenen Şener, bir gün önceden kampa gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüşerek takımın akşam gerçekleştirdiği antrenmanı izledi.
Şener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Makukula ve Panteliç'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sıbristan'dan olmak üzere 3 oyuncuyla görüştüklerini belirterek, "Makukula'nın Trabzonspor'a gelmeyi çok istedi. Fakat orada şöyle bir üçgen var, onu çözemedik. Kulüp menajer bir bölüm, kulübün menajeri Makukula'nın menajeri ile kulüp başka bölüm. Dolayısıyla fiyatın biri başka çıkıyor, diğeri başka çıkıyor. Ciddi ciddi resmi teklifler bulunmamıza rağmen istediğimiz sonucu
alamadık. Çok da uzatmamızın anlamı da yoktu" dedi.
Sırp oyuncu Panteliç'in de ünlü bir futbolcu olduğunu belirten Şener, "Ama çok takım değiştirmiş. Bunun daha değişik menajer tipi vardı. En sonunda fiyatı biraz daha düşürme yoluna gittiler. Dün akşam yine düşürdükleri fiyat uydurma bir fiyattı. Bu da kalsın dedik'' şeklinde konuştu.
Forvet transferinde 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ifade eden Şener, şöyle konuştu:
"Bunlardan bir tanesi Brezilyalı, biri İngiltereli, biri Sırbistanlı. Yarın diğer yönetici arkadaşlarımız da kampa geliyor. Hoca da burada karar vereceğiz. Brezilya'daki bulanan yardımcı antrenörlerimiz de geliyor. Görüştüğümüz oyuncuların daha uygun fiyatları. Daha makul, karşında daha ciddi adamlar var. Karşında birkaç kişi görmüyorsun. Bunların bir tanesi Türkiye'ye çok gelmek istiyor. Tanınmış milli oyuncular, üçü de milli oyuncu. Brezilya'daki ümit milli. Golcü transferini kampa yetiştirmek
istiyoruz.''