Fenerbahçe'nin Eden Hazard ısrarı

Eden Hazard'ı takıma katmak için 13 milyon Avro'yu gözden çıkaran Fenerbahçe, mutlu sona çok yakın.

  Transferde sessiz ve derinden giden Fenerbahç ; e , geleceğin sü ; per yıldızı olarak gö ; sterilen Eden Hazard ' ı renklerie bağlamaya ç ; ok yakın .

Radyospor ' dan Ö ; zgü ; r Sancar ' ın haberine gö ; re , bu transfer iç ; in bir sü ; redir yoğun şekilde ç ; alışan yö ; netim , ö ; nceki akşam Lille yetkilileriyle bir araya geldi ve Hazard ' a karşılık son olarak 13 milyon euro ö ; nerdi . Daha ö ; nce Belç ; ikalı orta saha oyuncusu iç ; in 15 milyon euro isteyen Fransızlar bu kez ö ; neriye sıcak baktı ve taraflar el sıkıştı .

Fenerbahç ; e daha sonra ise Hazard ' ın bağlı bulunduğu Fransız menajerlik şirketi GSW ile temasa geç ; ti . Fenerbahç ; e ' nin 19 yaşındaki yıldıza yıllık 1 . 5 milyon euro ' dan 3 yıllık sö ; zleşme ö ; nerdiği belirtilirken , bu gö ; rü ; şmenin de son derece olumlu geç ; tiği bildirildi . Teknik direktö ; r Aykut Kocaman ' ın defalarca izlediği ve ısrarla alınmasını istediği Hazard iç ; in Lille ile aradaki son pü ; rü ; zleri gidermeye ç ; alışan yö ; netim , transferi birkaç ; gü ; n iç ; inde mutlu sonla noktalamayı hedefliyor .