Fenerbahçe'de Aykut Hoca kara listeyi yaptı

Aykut Kocaman'ı teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe'de transferler de hız kesmeden devam ediyor. Slovak oyuncu Stoch'un ardından Gençlerbirliği kaptanı İlhan Eker ve Galatasaray'da kiralık olarak top koşturan Caner Erkin'i de renklerine bağlayan Sarı lacivertli takımda kimlerin gönderileceği de merak konusu.

  Daum ' la yollarını zor da olsa ayıran Fenerbahç ; e bu hamlenin ardından teknik direktö ; rlü ; ğe Aykut Kocaman ' ı getirdi . Keyifli futbolun yanı sıra hız ve dayanıklılığa da ö ; nem vereceklerini belirten Kocaman , transfer ç ; alışmalarına hız verirken gö ; nderilecek futbolcuların listesini de yaptı .

Kulü ; bü ; n dergisine verdiği rö ; portajda Fenerbahç ; e ' nin bü ; yü ; klü ; ğü ; ne dikkat ç ; eken Kocaman transferin hiç ; bir zaman bitmeyeceğini ve sü ; rpriz transferlerin de olacağını belirtti .

Yeni transferlerden ö ; vgü ; dolu sö ; zlerle bahseden Aykut Kocaman , bu isimlerin Fenerbahç ; e ' de başarılı olacağını da ifade etti .

İŞTE KOCAMAN ' IN KARA LİSTESİ
Aykut Kocaman ' ın istemediği futbolcuların başında bü ; yü ; k umutlarla transfer edilen ancak bir tü ; rlü ; bekleneni veremeyen İspanyol golcü ; Daniel Guiza bulunuyor . Mazeret bildirmeden ç ; alışmalara katılmayan Guiza , Kocaman ' ın da sabrını taşırmış oldu .

Aykut Hoca ' nın kara listesindeki diğer oyuncular ise David , Kazım , ve Ö ; ndar Turacı . Kocaman bu 3 ismi kadroda dü ; şü ; nmediği iç ; in kiraya verilmeleri de gü ; ndemde .