Adana Demirspor Başkanlığı'na Mustafa Tuncel Seçildi

Adana Demirspor Başkanlığına, son aylarda Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı kavgalarla adından sık sık söz ettiren Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1

  Adana Demirspor Başkanlığına , son aylarda Adana Büyükşehir Belediye Meclisi ' nde yaptığı kavgalarla adından sık sık söz ettiren Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1 . Başkan Vekili Mustafa Tuncel seçildi .
Seyhan Oteli ' nde yapılan kongrede Mustafa Tuncel tek liste ile seçime gitti . Tuncel , seçim öncesi yaptığı konuşmada , kulüp için kimseden para istemeyeceklerini , Adana Büyükşehir Belediyesi ' ndeki spor fonundan alacakları paralar ve diğer gelirlerle kulübün içine bulunduğu borç batağından üç yıl içinden çekip çıkaracaklarını , ondan sonra şampiyonluk sözleri edebileceklerini söyledi . Tuncel , şampiyonluğun biraz şans ve biraz kısmet işi olduğunu da ifade ederek , " O nedenle bu sözü ağzımıza almayacağız ama
kapımıza kadar gelen kısmeti de geri çevirmeyeceğiz " dedi .
Listesinde yönetim kurulu üyelerini tamamını belediye meclis üyeleri arasından oluşturduğunu kaydeden Tuncel , " Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri olmadan kimse Büyükşehir Belediyesi ' ni yönetemeyecek . Kimse ben yaptım oldu diyemez . Büyükşehir Belediyesi spor fonundan kim ne alacaksa önceden bileceğiz . Hiç kimsenin himmetine boyun eğmeyeceğiz " dedi .
Çok büyük bir yükün altına girdiğini söyleyen Mustafa Tuncel , " Belediyedeki siyasi gücümüz olmasa idi kesinlikle bu yükün altına girmezdim " dedi . Hiç kimseden para istemeyeceklerini , hiç kimseye çek senet vermeyeceklerini vurgulayan Tuncel , " Paramız kadar hoca , futbolcu alacağız . Paramız kadar seyahat edeceğiz , paramız kadar yiyeceğiz . Üç yıl içinde borçsuz bir kulüp haline getireceğiz . 3 yıl sonra bu salona sığmayacak kadar kalabalıkla 3-4 liste ile seçim yapacağız " diye konuştu .
Adana Demirspor eski başkanlarından Mehmet Gökoğlu da konuşmasında kulübe maddi ve manevi güçlerini verdiklerini ve başta kendisi olmak üzere bir çok yöneticinin temlik koydurduğunu ifade ederek , " Buradan söz veriyorum , kim ne kadar fedakarlık yapacaksa ben onlardan yüzde 50 daha fazla fedakarlık yapacağım " dedi .
Daha sonra seçimlere geçildi . Adana Demirspor Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Bekir Sıtkı Özer , Ahmet Aslan , Abdullah Doğru , Levent Özveren , Ahmet Işık , Ali Yaşar , Mustafa Akyüz , Ekrem Kandemir , Ertan Sümer , Yusuf Beklen , M . Erhan Çetinus ve Abdulselam Özpalat seçildi . Denetim Kurulu asil üyelikleri de Mehmet Esendemir , Sıtkı Polat ve Ömer Seyfettin Turhan ' dan oluştu .