Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Turnuvası

Uluslararası Bayanlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın Mersin ayağı, 4 günlük bir maratonun ardından sona ererken, mutlu sona da Brezilya ulaştı.

Akademi Organizasyon ile Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nce ortaklaşa organize edilen turnuvanın İstanbul ve Trabzon'un ardından Mersin'de gerçekleştirilen üçüncü etabı da sona erdi. Türkiye'nin yanı sıra Brezilya, İngiltere, Hırvatistan, Moldova, Ukrayna, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Estonya, Macaristan ve Polonya'dan toplam 15 takımın katılımıyla gerçekleştirilen ve 4 gün süren turnuvanın finalindeyse mutlu sona Brezilya ulaştı.
Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin hemen girişinde yer alan Atıf Yılmaz Meydanı'nda 240 metrekarelik bir alanda 5 kamyon kumla oluşturulan yapay plaja kurulan sahada oynanan maçların ardından ikinciliği Estonya elde ederken, mili takım oyuncularından kurulu olan Türkiye ise üçüncülükle yetindi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyonun kapanışında sahne alan Gülşah Buzlu ise kum sahada Mersinli hayranlarına mini bir konser verdi.