Schuster yönetime rapor verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, savunmanın en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen İtalyan futbolcunun gönderilmesini istedi.

Beşiktaş kadrosundaki 12 yabancı futbolcudan hangilerinin gönderileceği sorusunun cevabı merakla beklenirken, teknik direktör Bernd Schuster yönetime verdiği raporla konuya son noktayı koydu. Önceki akşam başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerden Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ile toplantı yapan Alman çalıştırıcı, geçen sezonki maç kasetlerini izlediğini ve göndereceği yabancıları belirlediğini söyledi. Fink’i kesinlikle istemediğini belirten Schuster, Ankaragücü ile Eskişehirspor’un istediği Tello, Holosko, Zapotocny, Delgado ve geçen sezon ağır sakatlık geçiren Ferrari’nin gönderilmesini talep etti.

Futbol şubesi sorumlusu Serdal Adalı, gidecekler listesinde yer alan bütün oyunculara Süper Lig takımlarından ciddi teklifler geldiğini söyledi. Adalı, “Zapotocny’yi Türkiye’den beş takım istiyor. A.Gücü, Delgado ve Holosko konusunda son derece ciddi. Delgado’ya ayrıca İspanya’dan da teklifler var. Her şey önümüzdeki hafta netleşecek” diye konuştu.

Beşiktaş iyi transfer yaptı
KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Beşiktaş’ın diğer büyük kulüplere göre daha iyi transferler yaptığını savundu. Koç, büyük paralar vererek tek başına marka isim almanın sorunu çözmediğini belirterek, “Bunu Fenerbahçe’de gördük. Guiza en güzel örnek. Tek başına marka isim transfer etmek sorunları çözmüyor” dedi.