Fenerbahçe'ye Fransa'dan Kötü Haber

Fenerbahçe'nin transfer listesinde adı geçen Nice'in 23 yaşındaki genç Fransız yıldızı Loic Remy'ye Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın talip olduğu öğrenildi.

Uzun süredir forvet transferini sonuçlandırmaya çalışan ve bununla ilgili birçok isimle görüşme halinde olan Fenerbahçe'nin talip olduğu oyuncular bir bir elden kaçıyor. Krasiç'in Juventus'ta oynamak istediğini açıklamasından Sarı-lacivertlilere bir kötü haber de Fransa'dan geldi. Fransa'nın saygın gazetelerinden L'Equipe'in haberine göre Fenerbahçe'nin ilgilendiği genç oyuncuya, İngiliz ekibi West Ham United da talip oldu. İngiltere Premier Lig ekibi West Ham'ın Nice'e, Remy için 18 milyon euro teklif
etmeye hazırlandığı bildirildi.
Bunun yanı sıra siyahi futbolcunun da Liverpool'da oynamak istediği ve bunu her fırsatta dile getirdiği biliniyor. Liverpool'un da bu transferi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunacağı ve bu hafta başında Fransız ekibin yöneticileriyle masaya oturacağı belirtiliyor.
2008 yılından beri Fransa Ligi'nde Nice forması giyen Remy 2 Haziran 2009'da Nijerya'ya karşı Fransa Milli Takımı'yla da ilk kez milli formayı giymişti.