Antalyaspor ile 1 yıl daha devam

Bonservisi Ankaraspor'da bulunan Tita, son iki sezondur kiralık olarak formasını giydiği Antalyaspor'la 1 yıl daha kiralık olarak anlaştı.

Bonservisi Ankaraspor'da olan ancak sezon başından beri Ankaragücü ile kamplara katılan Sidney Cristiano dos Santos (Tita), gelecek yıl, son iki sezondur kiralık olarak oynadığı Antalyaspor'da forma giyecek. İlk etapta 1 milyon dolardan fazla bonservis bedeli istenen Tita için yapılan uzun görüşmeler sonunda kiralık olarak anlaşıldı.

2012'ye kadar Ankaraspor ile sözleşmesi olan Brezilyalı futbolcu önümüzdeki sezonun tamamını Antalyaspor'da geçirecek. 6 senedir Türkiye'de oynayan Tita, 3. sezonun içinde Türk vatandaşlığına başvuru yapmıştı. 29 yaşındaki futbolcu kanatlarda ve forvet arkasında oynuyor.

Manisaspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor'un istediği ancak Antalyaspor ile daha önce prensipte anlaşan Tita'nın bir kaç gün içinde Antalya'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Brezilyalı futbolcu pazar günü Kırmızı-beyazlıların Almanya kampından itibaren takımla birlikte çalışmalarda yer alacak.