Kuşadası'nda Motor Sporlarına İlgi Artıyor

Son yıllarda motor sporlarına karşı ilgi Türkiye genelinde olduğu gibi Kuşadası'nda da giderek artıyor

Son yıllarda motor sporlarına karşı ilgi Türkiye genelinde olduğu gibi Kuşadası'nda da giderek artıyor. Otomobil sporlarında Türkiye şampiyonu olan Dr. Tunç Tuncer ile Dr. Öğül Orhan'dan sonra, Kuşadası'na bu kez motosiklette iki ayrı derece birden geldi. Pınarbaşı pistinde harika yarış çıkaran Hakan Kalaycıoğlulları 600 cc. Kategorisinde Türkiye üçüncüsü, İlker Kireç ise Ümit Milli kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Endo Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası ikinci ayak yarışlarında 79 sırt numarasıyla Honda 600 RR ile 600 cc. kategorisinde yarışan Hakan Kalaycıoğulları, zorlu geçen yarışın ardından Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı gün 52 sırt numarasıyla Suzuki GSXR600 ile Ümit Milli Kupasında yarışan İlker Kireç ise Türkiye ikincisi olarak, Ağustos ayında yapılacak Balkan Şampiyonasına katılma şansını elde etti.
Amatör bir motosiklet tutkunu olarak katıldığı Ümit Milli Kupasında elde ettiği ikincilikle Kuşadası'na gurur yaşatan İlker Kireç, "Çocukluk yıllarımda başlayan motosiklet tutkum bir an olsun peşimi bırakmıyor. Amatör bir sporcu olarak kazandığım ikinciliği başlangıç olarak görüyorum. Gelecekte daha büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum" dedi.