Karabükspor'da Kamp Çalışmaları

2010 -2011 sezon hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'da çalışmalar tam hız devam ediyor.

Bolu'nun Gerede ilçesinde Esentepe Otel'de 1. etap kamp çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor'da arka adalesinde ağrı bulunan kaleci Tomic, Mr çekilmek üzere Karabük'e gitti. Diğer yandan günde çift idman ile çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisi bugün yoğunluk olarak fizik ve ağırlık çalışması yaptı.
Gerede'de 13 gündür ilk etap kamp çalışmalarının çok yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Karabükspor'un geçen sene olduğu gibi bu senede futbol sahalarında imajı aynı şekilde devam edecektir" dedi.
İlk etapta yeni çıkan bir takım olarak çok ciddi transferler yaptıklarını ancak ana iskelet kadrolarını da koruduklarını belirten İldiz, " Bu iskeletin ve yeni transferlerin kaynaşması kolay değil. Aynı zamanda tabii ki yüklemeler yapmak zorundasınız. Bütün bunların yanında oyuncu arkadaşlarımızın moral motivasyonunu yüksek tutmak durumundayız. Bütün bunları yaparken de yönetici arkadaşlarımızın bir taraftan da takımı tamamlama çalışmaları devam ediyor. Böylesine yoğunluk içerisinde her şeye rağmen
çalışmalarımız neşe içerisinde geçiyor. 2 haftadan beri buradayız. Oyuncularımız programa inanılmaz derecede uyuyorlar. Çok istekli ve arzulu olan takım arkadaşlarımız eskisi ve yenisi ile artık yeni bir ekip oluşturduk. Bir iki tanede hazırlık maçı oynadık. Bu hafta sonuna kadar ilk etap çalışmaları devam edecek" dedi.
İldiz açıklamasında ayrıca, futbol oyununun bir temaşa oyunu olduğunu da kaydederek şunları söyledi:
"Geçen yıldan kalma alışkanlıklarımız aynı şekilde transfer döneminde de yönetici arkadaşlarımız tamamen bizim mayamıza uygun oyuncu alımı yaptılar. Geçen sene ciddi sempati kazanarak süper lige geldik. Takım oyunu oynayarak oyunun her iki yönünü de iyi oynayarak geldik. Bütün rekorları alt üst etmiştik. Takımda gol atanlara baktığınız da bütün takımda tek gol atan oyuncu yoktu ve gol kralları iki tane bizden çıkmasına rağmen. Bu da bir kolektiflikten geliyor. En az gol yiyen takım olmakta aynı şekilde
savunmaya yardımcı olmaktan geliyor. İki tane hazırlık maçı oynadık ve yeni aldığımız arkadaşlarla birlikte takım oyunumuz devam edecek. Kendi oyun disiplinimiz var. Futbol bir temaşa oyunudur. Öncelikle yaptığımız işten kendimiz zevk alacağız ki insanlara seyir zevki verelim. Karabükspor'un futbol sahalarında imajı aynı şekilde devam edecektir."