Beşiktaş ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaşacağı rakipler belli oldu.

Beşiktaş'ın rakibi Viktoria Plzen

Beşiktaş, Vikingur'u elediği takdirde UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti ekibi Viktoria Plzen ile karşılaşacak.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde düzenlenen kura çekiminde, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı takım belirlendi.

2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi Vikingur takımını dün İstanbul'da oynanan ilk maçta 3-0 yenerek avantajlı bir skor elde eden Beşiktaş, 22 Temmuz Perşembe günü Faroe Adaları'nda oynanacak rövanş maçında tur atlaması halinde Plzen'in rakibi olacak.

Beşiktaş, Vikingur'u elemesi halinde 3. turda ilk maçını 29 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı 5 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.

Galatasaray'a OFK-Torpedo galibi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda OFK Belgrad-Torpedo eşleşmesinden gelecek takımla karşılaşacak.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde düzenlenen kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacak takımlar belirlendi.

Galatasaray, OFK Beograd-Torpedo Zhodino eşleşmesinin galibiyle ilk maçı 29 Temmuz'da İstanbul'da, rövanşı ise 5 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

3. ön elemede turunda, Avrupa'da bu kupaya sahip tek takımımız olan Galatasaray'ın muhtemel rakibi OFK Belgrad (Sırbistan) - Torpedo Zhodino (Beyaz Rusya) maçı galibi ile oynayacak. Bu eşleşmede ilk maç 2-2 bitmişti.

Galatasaray ve Beşiktaş, 3. ön eleme turunu geçmeleri halinde Trabzonspor'un da katılımıyla 19 ve 26 Ağustos tarihlerinde gruplara kalabilmek için play-off maçları oynayacak.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kura çekimleri ise 6 Ağustos Cuma günü yapılacak.