Vikingur, Beşiktaş'tan Çekiniyor

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Vikingur'da teknik direktör Jogvan Martin Olsen, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu bildiklerini, bu nedenle maçın kendilerini için zor bir tecrübe olacağını söyledi.
Vikingur Teknik Direktör Jogvan Martin Olsen, BJK İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz, bizim için zor bir tecrübe olacak. Buradaki iklim şartları bizim için çok farklı, ayrıca takıma yeni katılmış oyuncularımız var. Bu maç için çok yüksek bir performans göstermemiz gerekecek" dedi.
Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini kaydeden ifade den Olsen, "Beşiktaş'ın video kasetlerini, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçları izledik. Yarınki maçta futbol oynamaya özen göstereceğiz. Sadece defans yapmak amacında değiliz. Futbolumuzu sergilemek istiyoruz. Yarın hep beraber bu mücadelenin nasıl sonuçlanacağını göreceğiz" diye konuştu.
Olsen, Quaresma ile ilgili bir soruyu ise Olsen, "Quaresma, iyi bir oyuncu ve onu tanıyoruz. Onun için özel bir savunma yapmayacağız, normal oyunumuzu oynayacağız" ifadelerini kullandı.

VİKİNGUR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Basın toplantısının ardından maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'na çıkan Faroe Adaları temsilcisi Vikingur, ilk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.
Yarın akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Rus hakem Igor Egorov yönetecek. Egorov'un yardımcılıklarını Vladislav Khodeev ve Andrey Malorodov yapacak. 4. hakem ise Viacheslav Popov.