Trabzonspor'a Gurbetçi İlgisi

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen Kasabası'nda sürdüren Trabzonspor'un antrenmanına gurbetçi taraftarlar akın etti.

Antrenman sonrası başta Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ve futbolcularla resim çektirerek imza alan taraftarlar takım kaptanı İbrahim Yattara'yı ise sordukları soru karşısında terlettiler. Gurbetçi bir taraftarın Yattara'ya "Lazca Biliyor musun?" sorusuna "Evet Biliyorum" demesi herkesi güldürdü.
Trabzonspor, Hollanda'nın Venlo Kenti Tegelen Kasabası'nda yaptığı yurt dışı kampına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi kamp yapılan otelin Sportclup Irene'nin sahasında gerçekleştirilen çalışmaya faranjit olan Selçuk'la birlikte aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle korumaya alınan Egemen katılmadılar. Engin ise takımla antrenmanlara başladı. İdmanda ısınma bölümünün ardından şut çalışması yapan Bordo-mavililer daha sonra taktik varyasyonlara dayalı bir program uygulandı.
Yapılan taktik çalışmasında teknik direktör Şenol Güneş çalışmayı sık sık yarıda keserek uyarılarda bulundu. Oyuncularından topu ayakta fazla tutmalarını istemeyen deneyimli teknik adam oyun içersinde ne yapacaklarını planlamalarını ve görerek oynamalarını istedi. Antrenman tekrar şut çalışmasıyla son ererken, şut çalışması sırasında arka adalesinde gerilme meydana gelen Colman idmanı düz koşu yaparak tamamladı.
Trabzonspor, TSİ 20.00'de Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçını FC Wegberg Beeck ile oynayacak.
TEOFİLO CUMA GÜNÜ BEKLENİYOR
Vize işlemlerinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle İstanbul'da bırakılan Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez'in Cuma günü kampa katılacağı açıklandı. İstanbul'da kaldığı süre boyuncu çalışma yapan forvet oyuncusunun moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenilirken, takımdan ayrılmak isteği sonrası bu oyuncu hakkında son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği belirtildi.