Kayserispor, Hazırlık Maçında Kayseri Erciyesspor'u 3-2 Mağlup Etti

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'u hazırlık maçında 3-2 mağlup etti.

Kayserispor, çalışmalarına güne çift idmanla devam ederken kamp öncesi Kayseri Erciyesspor ile yaptığı karşılaşmada, Şota'dan olumlu not aldı. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim ise takım olarak henüz hazır olmadıklarını ancak seviye açısından güçlü olduklarını dile getirdi.
Kayserispor maçın 10. dakikasında Erciyesspor'un forvet oyuncusu Özgür'ün golü ile mağlup düşmesine rağmen, Troisi'nin atmış olduğu golle beraberliği yakaladı.
İlk yarının son anlarına doğru Moritz'in penaltı gölü ile öne geçen Kayseripsor, oyunun kontrolünü 25. dakikadan itibaren eline aldı. İkinci yarıya biraz daha hırslı başlayan Erciyesspor, 79. dakikada Uğur Albayrak'ın gölü ile durumu 3-1'e getirdi. Maçın son dakikalarına doğru Erciyessporlu futbolcu İsmail'in gölü mücadele 3-2 sona erdi.
Maç sonrası açıklama yapan Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, takımın durumunun iyi olduğunu ancak daha fazla çalışmak gerektiğini söyledi.
Şota beraber fotoğraf çektiren Devrim, takım adına Şota'ya teşekkür etti.
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise kamp öncesi Erciyesspor ile yaptıkları hazırlık maçından dolayı teşekkür ettiğini belirterek, takımın durumunun iyi olduğunu kaydetti.
Şota, çok çalıştıklarını daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek kamp öncesi çok iyi bir test olduğunu sözlerine ekledi.