Mido'ya Hangi Türk Takımı Talip Oldu?

Bonservisi İngiliz ekiplerinden Middlesbrough'da olan ancak geçtiğimiz sezonu Premier Lig'de West Ham United formasıyla kiralık olarak geçiren Mısırlı yıldız Mido, ismini açıklamadığı üst düzey bir Türk takımının kendisine talip olduğunu söyledi

Bonservisi İngiliz ekiplerinden Middlesbrough'da olan ancak geçtiğimiz sezonu Premier Lig'de West Ham United formasıyla kiralık olarak geçiren Mısırlı yıldız Mido, ismini açıklamadığı üst düzey bir Türk takımının kendisine talip olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz aylarda ismi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Mido, yaptığı bir açıklamayla transfer piyasasını hareketlendirdi. 27 yaşındaki Mısırlı yıldız, yaptığı açıklamada ismini açıklayamayacağı, ünlü bir Türk takımının kendisi transfer etmek istediğini ve bu teklifi değerlendirdiğini söyledi. Mido, reddedilemeyecek bir transfer teklifi aldığını vurgulayarak, "Bir Türk takımı bana reddedilemeyecek bir transfer teklifi yaptı. Bunu birkaç gün değerlendireceğim.
Middlesbrough'da aldığımdan çok daha iyi bir rakam önerdiler ancak şunu vurgulamalıyım ki, benim için öncelik para değil. Düzenli olarak ilk 11'de forma giyebileceğim hedefleri olan bir takımda forma giymek istiyorum" dedi.
Bir dönem Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda ve üst düzey liglerde forma giyen Mido için İngiltere Premier Ligi'nden de 2 takımın transfer girişimlerinde bulunduğu belirtiliyor. Ancak Mido'nun düşük ücret önerilmesi nedeniyle bu tekliflere soğuk baktığı biliniyor.
Mısırlı yıldız futbolcu Mido, oynadığı futboldan ziyade gittiği takımlarda yaşadığı disiplin sorunlarıyla sık sık gündeme gelen bir isim. Asıl adı Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid olan Mido, Mısır Milli Takımı formasını da 51 maçta giydi ve 19 gole imzasını attı. Ancak Mido Mısır Milli Takımı Teknik Direktörü Hassan Shehata ile yaşadığı kavgalar nedeniyle de son yıllarda gündeme gelmişti.