Beşiktaş'ın Rakibi Vıkıngur İstanbul'da İlk Antrenmanını Yaptı

Beşiktaş'ın 15 Temmuz günü UEFA Avrupa Ligi 2

Beşiktaş'ın 15 Temmuz günü UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacağı Faroe Adaları temsilcisi Vikingur, İstanbul'daki ilk antrenmanını bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde gerçekleştirdi.
Basına kapalı yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takını teknik direktörü Jogvan Martin Olsen, Beşiktaş maçının kendisi ve takımı adına büyük bir tecrübe olacağını belirterek, "Büyük bir maç bizi bekliyor. Rakibimizin ne kadar güçlü ve önemli bir takım olduğunu biliyoruz. Beşiktaş'ın çok ünlü bir teknik direktörü ve kadrosunda Avrupa futbolunda tanınmış oyuncuları var. Bu karşılaşma bizim için iyi bir tecrübe olacak. Oyuncularım için heycan dolu bir maç olacaktır"
dedi.
Faroe Adaları'nda balıkçılıkla uğraşan kulüp başkanı Pall Gregersen ise sahada çıkıp futbol oynamak istediklerini belirterek, "Bizim açımızdan zor bir eşleşme olduğunu kabul etmek lazım. Futbolcularım ve ben maç gününü bekliyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama oyuncularım sahaya çıkıp futbollarını oynayıp, ellerinden geleni yapacaklardır" diye konuştu.
Takım kaptanı Niclas Niclasen, Faroe Adaları'ndaki profesyonel mesleğinin bankacılık olduğunu söylerken, Beşiktaş'ın kadrosundaki tanınmış oyuncular ile oynamanın iyi bir deneyim olacağını kaydederek, "Benim ve takım arkadaşlarım için büyük bir gece olacak. Bugün ve yarın yapacağımız antrenmanlar ile maça hazır olmaya çalışıyoruz. Beşiktaş'ta çok önemli ve yıldız statüsüne girecek oyuncular var. Bu futbolcularla da karşılıklı oynamak bizim için ayrı bir zevk olacaktır. Benim gerçek işim bankacılık. Faroe
Adaları'nda bir bankada çalışıyorum" şeklinde konuştu.
Takımın Sırp futbolcusu Nenad Stankovic de Beşiktaş'ı tanıdığını ve maç gününü sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek şöyle konuştu:
"Büyük bir şehrin, büyük bir takımına karşı oynayacağız. Ne diyebilirim ki? Çok heyecanlıyım. 100 yıldan fazla tarihi olan bir takıma karşı oynayacağız. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde izlediğim bir takımdı. Manchester United'e karşı aldıkları galibiyet beni çok etkilemişti. Biz perşembe günü futbol oynamak ve zevk almak için sahaya çıkacağız. Bizim için heyecan dolu bir maç akşamı olacak."