Karabükspor'a Faslı Stoper

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon FC Sion forması giyen 28 yaşındaki Fas asıllı Fransız defans oyuncusu Jamal Alioui ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

  Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri ' nde Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ve Genel Menajer Seyit İçgül ile görüşen Jamal Alioui sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini kırmızı mavili renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı .
İmza sonrası gazetecilere açıklama yapan Jamal , Fc Sion forması ile UEFA Avrupa Ligi ' nde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ' a karşı forma giydiğini ifade ederek , " Türkiye ' ye gelmekten mutluyum . İnşallah Karabükspor forması ile takım arkadaşlarımızla birlikte iyi bir başarı yakalayacağımıza inanıyorum . İki gündür takımın kamplarını takip ettim . Bu takımda olmaktan mutluyum " dedi .
Fas Milli Takım forması da giyen Jamal imza sonrası Türkçe ' En büyük mavi ateş ' dedi . Jamal , daha sonra Karabükspor ' un Gerede Esentepe Otel ' de sürdürdüğü kamp çalışmasına katılacak .
( YE-EYB-S )